5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en mutabık bedel politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu hâlet yangın merdiveni imalatı karınin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin üstı keşik, yangın kapıları ekseriyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere gayrı yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Alelumum yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yaşamsal ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan almaçlar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle karşılaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir Yangın Merdiveni Kapısı yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da yük olamayacaktır.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, auta sağlıklı açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve şayeste bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Süflida en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page